Νέο Fiat Argo



Η Fiat φέρνει στη ζωή το Argo, πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Punto στη Λατινική Αμερική και σε πρώτη φάση στη Βραζιλία. Το ιταλικό supermini θυμόσαστε προφανώς όλοι ότι έχει γράψει τις δεκαετίες του 1990 αλλά και του 2000 λαμπρές γραμμές στην μακρόσυρτη ιστορία του. Πολλές πωλήσεις και μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό.
Εξωτερικά υιοθετεί μια ελκυστική και μοντέρνα σχεδίαση στα πρότυπα της σύγχρονης εποχής η οποία επιβάλλει καμπύλες επιφάνειες, LED φώτα ημέρας στα φωτιστικά, αλλά και τη γνωστή οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων στο προσεγμένο εσωτερικό Ανέκαθεν το μικρό της Fiat διακρίνονταν για τους χώρους επιβατών οπότε ούτε αυτή τη φορά αποτελεί την εξαίρεση

Κάτω από το καπό υπάρχουν δυο διαθέσιμοι κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.3 λίτρων (FireFly) οι οποίοι θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. 
Αργότερα θα προστεθεί και ένας μεγαλύτερου κυβισμού 1.8 επίσης βενζινοκινητήρας (E.torQ), ο οποίος θα χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο και θα έχει τη δυνατότητα να καταναλώσει και αιθανόλη. Το πλάνο είναι το νέο Argo να δοκιμαστεί από το καλοκαίρι και μετά στην αγορά της Βραζιλίας και κατόπιν να αποφασιστεί η είσοδος του στην Ευρώπη, εκεί όπου θα επιστρατευθεί και ο diesel κινητήρας 1.3 MTJ.

Σχόλια